loading…

Mașinile mici așteaptă, astăzi, în punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad, chiar și o oră pentru a ieși din țară, chiar dacă se lucrează la capacitate maximă, oamenii îndreptându-se către țările din vest pentru minivacanță.

La punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 de pe autostrada Nădlac-Arad se lucrează la capacitate maximă, pe șase benzi de ieșire din țară pentru mașinile mici, însă chiar și în aceste condiții sunt cozi, iar autoturismele așteaptă chiar și o oră pentru a ieși din țară, potrivit Mediafax.

În minivacanță la Viena mergem“, a declarat un bărbat.

Un alt bărbat a spus că “e cam aglomerat, dar e normal pentru această perioadă, nu am stat așa mult în frontieră, în vacanță în Austria mergem”.

Un alt bărbat pregătit să plece pentru minivacanță la Praga a declarat că aglomerația din vamă e “ca la noi, nu suntem români dacă nu stăm și la o coadă“.

Majoritatea persoanelor aflate la coadă miercuri la prânz s-au plâns de timpii de așteptare.

Profităm de cinci zile libere și mergem un pic să scăpăm de aglomerația din România, mergem la Viena la Târgul de Crăciun“, a declarat un bărbat.

Timpi de așteptare de până la o oră sunt și la Borș, lângă Oradea.

Poliția de Frontieră nu a prezentat până în acest moment o estimare a numărului persoanelor care au ieșit din țară în ultimele ore.

Polițiștii de frontieră au luat măsuri speciale pentru a face față situației, aducând mai mulți agenți la lucru.

Polițiștii de frontieră arădeni recomandă șoferilor să folosească și alte puncte de trecere a graniței.

În județul Arad sunt patru puncte auto de trecere a Frontierei, la Nădlac pe DN7, la Nădlac pe autostradă, la Turnu și Vărșand. În județul Timiș se poate trece pe la Cenad, în județul Bihor pe la Salonta, Borș, Valea lui Mihai și Săcuieni, iar în Satu Mare pe la Urziceni și Petea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/aglomeratie-la-frontiera-de-vest-romanii-merg-la-in-vacanta-in-vestul-europei-32735.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/aglomeratie-la-frontiera-de-vest-romanii-merg-la-in-vacanta-in-vestul-europei-32735-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv