loading…

Un accident teribil a avut loc noaptea trecută în județul Cluj. Patru persoane au fost grav rănite, printre care și o adolescentă de 15 ani, care era însărcinată.

Una din variante este că tânărul aflat la volan ar fi adormit în timp ce conducea, iar mașina a intrat într-un cap de pod.

Accidentul a avut loc pe raza localității clujene Bonț. Șoferul, în vârstă de 19 ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit șoseaua, a evitat un stâlp de beton, dar s-a oprit într-un capăt de podeț. În mașină se aflau 4 persoane, printre care o fată de 15 ani, însărcinată. Toți au ajuns la spital.

Adolescenta a scăpat fără ca sarcina să îi fie pusă în pericol. Grav rănit este un bărbat care se afla pe bancheta din spate. A fost nevoie de pompierii de la descarcerare pentru a fi scos din mașină.

Polițiștii au demarat o anchetă, ei iau în calcul două variante: fie șoferul a apăsat prea tare pedala de accelerație, mai ales că nu s-au găsit urme de frânare pe șosea, fie a adormit la volan.

sursa foto/video: dej24.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-patru-persoane-printre-care-si-o-adolescenta-insarcinata-au-ajuns-la-spital-galerie-foto-video-32697.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/accident-patru-persoane-printre-care-si-o-adolescenta-insarcinata-au-ajuns-la-spital-galerie-foto-video-32697-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv