Autor:
Melania Stoica
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 38 Vizualizari

<!–

–>

Ziua Națională a României

Ziua Națională a României, motiv de sărbătoare pentru românii din orice zonă a țării, pare să fie motiv de doliu pentru Ținutul Secuiesc.

Mai exact, în Covasna și Harghita, Ziua Națională a României a devenit momentul când extremiștii maghiari arborează drapele negre la ferestre, organizează atentate cu bombă (petarde mai exact) sau fac demonstrații în care batjocoresc tradițiile românești, informează Libertatea.

În Târgul Secuiesc, județul Covasna, de 1 Decembrie, etnicii naționaliști maghiari au tradiția de a atârna pe clădiri un steag negru de doliu. De acest steag negru era legat şi un mic drapel al Ungariei, semn că momentul este un prilej de doliu pentru ţara vecină. Reamintim că pe 1 Decembrie marchează unirea Transilvaniei cu România. Mai mult, tot în prima zi a iernii, maghiarii extremiști ascultă la maximum imnul Ungariei.

Tag-uri:
Ziua Națională, 1 decembrie, doliu, harghita, covasna, tinutul secuiesc, petrecere

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua Națională a României, prilej de BUCURIE pentru toată țara, ZI DE DOLIU pentru Ținutul Secuiesc! Cum BATJOCORESC extremiștii maghiari TRADIȚIILE ROMÂNEȘTI.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/atentat-targu-secuiesc-mondonews-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/atentat-targu-secuiesc-mondonews-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Melania Stoica | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 38 Vizualizari <!-- --> Ziua Națională a României Ziua Națională a...

Preluat de la EVZ