loading…

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, dintr-o localitate din județul Iași, a ajuns în stare gravă la spital după ce un vecin a încercat să facă o glumă cu drujba și l-a tăiat pe acesta în zona organelor genitale.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute când cei doi bărbați au mers în pădure pentru a tăia lemne, nu înainte de a consuma mai multe pahare de alcool.

La un moment dat, unul dintre bărbați l-a atențiat pe vecinul său să păstreze distanța pentru a nu-l răni cu drujba. Ca să îl sperie, acesta a îndreptat drujba spre el și fix în acel moment victima s-a apropiat și a fost tăiată în zona organelor genitale.

Cel care mânuia drujba a sunat la numărul unic de urgență 112, iar o ambulanță l-a transportat pe rănit la spital, acolo unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-a-ramas-fara-penis-dupa-ce-un-vecin-a-facut-o-gluma-in-timp-ce-taia-lemne-cu-o-drujba-32670.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-a-ramas-fara-penis-dupa-ce-un-vecin-a-facut-o-gluma-in-timp-ce-taia-lemne-cu-o-drujba-32670-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv