loading…

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a ajuns după gratii, după ce a fost acuzat că și-a pus propriul fiu să fure din curtea unui sătean.

Vasile Cerlincă a fost săltat de acasă duminică dimineață, în urma unei percheziții în cursul căreia oamenii legii au descoperit la el acasă obiectul furat din vecini. În urma probelor administrate, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul poliției sucevene.

Fapta de care este acuzat Vasile Cerlincă, din comuna Șcheia, s-a petrecut în urmă cu mai bine de două săptămâni, când, în noaptea de 9/10 noiembrie, din curtea unui bărbat de 51 de ani, din Șcheia, a dispărut un motofierăstrău marca Stihl, relatează monitorulsv.ro.

În urma informațiilor deținute de polițiști și în baza unui mandat de percheziție emis de Judecătoria Suceava, s-a efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului de 50 de ani, la primele ore ale dimineții de duminică, ocazie cu care oamenii legii au descoperit într-o anexă a locuinței motofierăstrăul furat. Bărbatul a fost condus la audieri împreună cu fiul acestuia în vârstă de 9 ani, la sediul poliției, aceștia recunoscându-și fapta. În urma verificărilor făcute și a probelor administrate de polițiști a rezultat faptul că bărbatul de 50 de ani și-a îndemnat fiul de 9 ani să intre și să fure din curtea păgubitului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-a-fost-trimis-dupa-gratii-dupa-ce-si-a-trimis-copilul-de-9-ani-la-furat-32687.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-barbat-a-fost-trimis-dupa-gratii-dupa-ce-si-a-trimis-copilul-de-9-ani-la-furat-32687-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv