loading…

În zilele de miercuri, 30 noiembrie, și joi, 1 decembrie, toate oficiile poștale din mediul urban și rural vor fi închise, a anunțat Compania Națională Poșta Română.

Programul anunțat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora zilele de 30 Noiembrie – Sfântul Apostol Andrei – și 1 Decembrie – Ziua Națională a României – sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care nu se lucrează. Vineri, 2 decembrie, toate subunitățile poștale vor avea program de lucru aferent zilei de sâmbătă, iar sâmbătă, 3 decembrie, programul va fi unul normal, pentru o zi de sâmbătă“, potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naționale Poșta Română, potrivit Mediafax.

În acest context, este posibil ca trimiterile poștale prezentate în 29 noiembrie 2016 să înregistreze timpi mai mari de circulație.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/toate-oficiile-postale-din-mediul-urban-si-rural-vor-fi-inchise-miercuri-si-joi-32630.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/toate-oficiile-postale-din-mediul-urban-si-rural-vor-fi-inchise-miercuri-si-joi-32630-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv