loading…

Teroriștii Stat Islamic din orașul irakian Mosul îi execută pe civilii care refuză să coopereze, care încearcă să fugă sau pe care îi suspectează că ar fi informatori pentru inamicii organizației, a declarat un purtător de cuvânt al Înaltului Comisariat al ONU pentru Drepturile Omului.

Pe data de 11 noiembrie, potrivit informațiilor noastre, militanții Stat Islamic a ucis 12 civili în cartierul Bakir din estul orașului Mosul, care ar fi refuzat să îi lase să instaleze rachete pe acoperișurile caselor lor“, a declarat Ravina Shamdasani la Geneva, potrivit Mediafax.

ONU a mai fost informată de execuția publică a 27 de civili pe data de 25 noiembrie în parcul Mouhandissine din nordul orașului și de moartea unui copil de șapte ani ucis de un lunetist Stat Islmaic în timp ce fugea spre forțele de securitate irakiene în cartierul Adan, în estul localității.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/teroristii-stat-islamic-din-mosul-ii-executa-pe-civilii-care-refuza-sa-coopereze-32675.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/teroristii-stat-islamic-din-mosul-ii-executa-pe-civilii-care-refuza-sa-coopereze-32675-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv