loading…

Un tânăr de 18 ani din Timișoara, condamnat la 10 ani pentru omor, a fost dat în urmărire generală de către polițiștii timișeni.

Polițiștii din județul Timiș l-au dat în urmărire generală pe Francesco Corjin, un tânăr de 18 ani din Timișoara, care a fost condamnat pentru omor la zece ani de închisoare cu executare, în 19 octombrie, de către magistrații Curții de Apel Timișoara, după ce a ucis, în anul 2015, un tânăr de 22 de ani.

Corjin ar fi trebuit să se prezinte, imediat după condamnare, pentru a fi încarcerat, însă nu a făcut acest lucru, și nici nu a fost găsit la adresa de domiciliu, motiv pentru care a fost dat în urmărire generală, potrivit digi24.ro

În 4 noiembrie 2015, Francesco Corjin, atunci în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I Timișoara, și un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, s-au certat și apoi s-au luat la bătaie în stradă, în apropierea școlii.

La un moment dat, Corjin a scos un cuțit și i l-a înfipt tânărului de 22 de ani între coaste. Medicii de la SMURD l-au găsit atunci pe tânărul înjunghiat plin de sânge și în stop cardio-respirator. Doctorii l-au resuscitat și mai apoi l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal Timișoara, unde însă, în pofida eforturilor medicilor, tânărul nu a mai rezistat și a decedat.

De asemenea, Corjin a fost condamnat la plata a 100.000 de euro, despăgubiri familiei tânărului omorât.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tanar-de-18-ani-condamnat-pentru-omor-disparut-inainte-de-incarcerare-32661.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tanar-de-18-ani-condamnat-pentru-omor-disparut-inainte-de-incarcerare-32661-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv