Autor:
Matei Năstase
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 84 Vizualizari

<!–

–>

Duminică, 27 noiembrie, a foste termenul acordat de CNATDCU comisiei de experți pentru depunerea raportului pentru teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Cei trei exoerți independenți nu au ajuns încă la un consens, iar decizia se amână, potrivit unor surse din Ministerul Educației.

Potrivit Știripesurse.ro, comisia de lucru este formată din trei specialiști – prof. univ. dr. Vlad Constantinesco, de la Facultatea de Drept a Universităţii “Robert Schumann” din Strasbourg (Franţa), prof. univ. dr. Claudia Ghica-Lemarchad, de la Facultatea de Drept a Universităţii din Rennes 1 (Franţa), şi prof. univ. dr. Radu Chiriţă, de la Facultatea de Drept a Universităţii “Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceastaă trebuie să elaboreze un raport comun. Termenul de înaintare a raportului către Comisia juridică a CNATDCU era duminică, 27 noiembrie. Totuși, experții nu au ajuns încă la nicio concluzie. Ei au refuzat să comenteze situația.

Totuși, surse din Ministerul Educației precizează că termenul de finalizare a raportului a fost prelungit, fiind ”o chestiune de câteva zile”. În dată ce va fi finalizat, raportul va fi înaintat membrilor Comisiei juridice a CNATDCU. Ei au la dispoziție trei zile pentru a formula obiecții și pentru a solicita exprimarea unui vot formal. Dacă nu există opinii diferite, se va considera că raportul comun a fost aprobat în forma elaborată de comisia de lucru și este trimis către Consilului General al CNATDCU.

Mai multe detalii puteți citi pe știripesurse.ro.

Tag-uri:
kovesi, plagiat, decizie, CNATDCU, amanat, sefa dna, dna

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspans pentru Laura Codruța Kovesi. CNATDCU a amânat cu câteva zile decizia privind plagiatul șefei DNA.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/laura-codruta-kovesi-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/laura-codruta-kovesi-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Autor: Matei Năstase | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 84 Vizualizari <!-- --> Duminică, 27 noiembrie, a foste termenul acordat...

Preluat de la EVZ