Autor:
Daniel Spasov
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 156 Vizualizari

<!–

–>

Daniel Prodan a încetat din viață la vârsta de 44 de ani

Momente tensionante au avut loc, ieri, în timpul unei dezbateri ce a avut loc la Consiliul Județean din Satu Mare, în care s-a discutat despre posibilitatea ca stadionul Olimpiei să poarte numele lui regretatului fotbalist Daniel Prodan.

Dintre toți cei care au luiat parte la această dezbatere, cel care s-a împotrivit pentru ca arena echipei Olimpia Satu Mare să poarte numele lui Daniel Prodan a fost reprezrentantul UDMR, Kereskenyi Sandor. Acesta a avut o reacție dură la adresa fotului internațional român. 

„L-am cunoscut pe Daniel Prodan și nu era un mare fotbalist, așa cum s-a spus și aici. A fost un fotbalist care a jucat cum a putut. Capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult.

Nu cred că ar trebui să inițiem sau să cădem în această greșeală ridicolă, dacă nu impardobilă și să ridicăm un cult unui nepotrivit”, a spus Kereskenyi Sandor în ședința Consiliului Local conform TV1 Satu Mare.

Sătmăreanul Florin Gradoș, legitimat la gruparea engleză Southampton, a fost iritat de declarațiile politicianului și a postat umrătorul mesaj pe Facebook: „Incredibil, ce tupeu are nesimțitul ăsta!”.

Tag-uri:
Daniel Prodan, UDMR, Consiliu Judetean, Satu Mare, stadion, Olimpia

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SCANDALOS | Un consilier UDMR, reacții incredibile la adresa regretatului Daniel Prodan. RĂSPUNSUL unui fotbalist român: „Incredibil, ce tupeu are nesimțitul ăsta!”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/didi-prodan_1-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/didi-prodan_1-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Daniel Spasov | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 156 Vizualizari <!-- --> Daniel Prodan a încetat din viață la vârsta...

Preluat de la EVZ