loading…

Un profesor de Religie de la o școală din Vrancea este acuzat că și-a lovit elevii cu biblia în timpul orei. Dascălul este cercetat acum de Poliție.

Elevii de clasa a șaptea de la Școala Vizantea Răzășească au aflat pe propria piele că bătaia e ruptă din Rai. Lecția le-a fost predată chiar de profesorul de Religie, care i-a agresat în timpul orei. Dascălul i-ar fi lovit pe copii cu pumni și cu biblia.

Părinții s-au revoltat când copiii le-au povesitit ieșirea violentă a profesorului. Bărbatul a recunoscut că i-a lovit pe băieți, dar a declarat că a făcut acest lucru pentru a se apăra, întrucât elevii ar fi devenit agresivi și ar fi încercat să-l lovească, potrivit romaniatv.net

Într-un final, dascălul și-a prezentat demisia. Cazul a ajuns și în atenția poliției, care a întocmit un dosar de cercetare penală pentru purtare abuzivă.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scandal-la-scoala-un-profesor-de-religie-este-acuzat-ca-si-a-batut-elevii-cu-bliblia-32641.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/scandal-la-scoala-un-profesor-de-religie-este-acuzat-ca-si-a-batut-elevii-cu-bliblia-32641-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv