loading…

Șapte membri ai echipei de securitate a președintelui Rodrigo Duterte au fost răniți în urma unui atentat cu bombă care a avut loc în sudul Filipinelor, cu o zi înainte de vizita lui Duterte în această zonă,ce este scena unor confruntări violente între militanții islamiști și forțele guvernamentale.

Un camion care transporta membri ale echipei de securitate a președintelui a fost lovit de un dispozitiv exploziv improvizat“, a anunțat ministrul Apărării de la Manila, Delfin Lorenzana, potrivit The Associated Press.

Ministrul a mai precizat că îi va recomanda președintelui să-și anuleze vizita.

Duterte a declarat că va tot va ajunge miercuri în orașul Butig, pentru a vizita militarii răniți, în pofida recomandărilor consilierilor săi.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sapte-membri-ai-echipei-de-securitate-a-presedintelui-filipinez-raniti-in-urma-unui-atentat-cu-bomba-32648.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sapte-membri-ai-echipei-de-securitate-a-presedintelui-filipinez-raniti-in-urma-unui-atentat-cu-bomba-32648-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv