Autor:
Gabriel Fereșteanu
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 9 Vizualizari

<!–

–>

Mircea Dumitru

După concursul de directori, organizat în doar o lună, Mircea Dumitru vrea să limiteze timpul de lucru dedicat de elevi pentru teme.

 Mai precis, cei din clasele primare trebuie să lucreze doar o oră acasă, în timp ce elevii claselor gimaziale ar trebui să dedice aproximativ două ore pentru rezolvarea exerciţiilor.

După ce depolitizarea şcolilor a rămas doar un deziderat, pentru că la concursurile pentru directorii de şcoală tot primarii şi-au spus cuvântul, Dumitru luptă, în continuare, să rămână în analele şcolii româneşti. Acesta a promis că luni va semna un ordin de ministru prin care să-i oblige pe profesori să dea mai puţine exerciţii pentru acasă, asta fără să-i constrângă pe elevii mai harnici să lucreze în plus, doar dacă ei îşi doresc. Cum se va produce schimbarea, cum vor da teme profesorii şi cum vor calcula timpul necesar rezolvării lor, dar şi sancţiunile care îi pasc în caz de nerespectare a noilor prevederi, rămân întrebări fără răspuns.

Cu toate că a promis că va reglementa aceste detalii până luni, Mircea Dumitru încă nu a semnat ordinul.

Tag-uri:
directori, Mircea Dumitru

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rezolvarea temelor pentru acasă, o nouă invenţie heirupistă a ministrului!.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/11-mircea-dumitru-baza-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/11-mircea-dumitru-baza-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEducaţie
Autor: Gabriel Fereșteanu | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 9 Vizualizari <!-- --> Mircea Dumitru După concursul de directori, organizat...

Preluat de la EVZ