Autor:
Ana Petrescu
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 34 Vizualizari

<!–

–>

Andreea Paul n-a mai prins un loc eligibil pe listele PNL pentru Parlament. EVZ a stat de vorbă cu ea pentru a afla ce planuri are.

 EVZ: Cu ce vă veți ocupa dacă pără siți fotoliul de deputat?

Andreea Paul: Pregătesc un proiect foarte ambițios, de viziune, pentru economia românească pe care am să-l lansez la începutul lui ianuarie 2017. ONG-ul pe care îl creez acum va fi un câine de pază al politicilor publice și un generator de bune practici și unul legislativ pentru creșterea peformanței economice în România.

– Ce regretați că n-ați făcut în Parlament?

– Cel mai mare regret din acest mandat -nu am reușit să trec proiectul meu de lege pentru crearea Consiliului Național pentru Competitivitate, CONACO. Totuși, îmi amintesc contactul permanent cu oamenii pentru că am pus mult preț pe audiențele parlamentare de la cabinet.

Tag-uri:
Andreea Paul, Parlament, CONACO, Consiliului Național pentru Competitivitate

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentari care pleacă. Andreea Paul dă politica pe societatea civilă.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/07-andreea-paul-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/07-andreea-paul-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Ana Petrescu | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 34 Vizualizari <!-- --> Andreea Paul n-a mai prins un loc...

Preluat de la EVZ