Autor:
Dana Lascu
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 12 Vizualizari

<!–

–>

Ministrul Sănătății susține că discută de fiecare dată cu protestatarii.

În timp ce membrii Federației Sanitas protestau în fața Ministerului, supărați că nu sunt băgați în seamă, Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății spunea lejer, la o conferință de presă, că ușa lui e deschisă și că va discuta cu oricine, doar că nu poate negocia nimic până nu are bugetul pe anul viitor.

„Da, discuțiile cu orice fel de protestatari și cu orice membri ai sindicatului, cred că vorbiți de Federația Sanitas care și-a făcut un obicei din a fi în fiecare marți în fața Ministerului. Mă bucur să-i întâlnesc din nou, discutăm despre contractul colectiv de muncă. Negocierile, conform legii, nu pot începe începe înainte de aprobarea bugetului. Cu siguranță discuții putem să avem oricând, și avem, de altfel”, a spus Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății la conferința de lansare a Brain Academy of Healthcare Management.

Ministrul Sănătății a ținut să spună că a discutat de fiecare dată cu sindicaliștii de la Sanitas, inclusiv săptămâna trecută când o țară întreagă l-a văzut la TV că trece grăbit pe lângă sindicaliști fără să-i bage în seamă. Explicația sa este că se grăbea la o întâlnire la care întârziase deja, dar a dat asigurări că ulterior, i-a primit în biroul său, pe reprezentanții SANITAS.

„Ba am avut (întâlnire, n.r.). Dacă vorbim de săptămâna trecută, ce s-a întâmplat este că am trecut prin fața protestatarilor pentru că aveam o întâlnire programată la care deja întârziasem, și ei au luat-o într-un anumit mod, după care, bineînțeles, ne-am întâlnit”, a declarat Ministrul Sănătății, Voiculescu, la sus-numita conferință de presă.

Tag-uri:
Ministrul, Sănătății, ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, Voiculescu, Ministerul, Ministerul Sănătății, Sanitas, SANITAS, sindicaliști, protestatari, sănătate, federație, EVZ

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministrul Sănătății: Nu negociem salarii până nu avem bugetul pe anul viitor.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/04-05-vlad-voiculescu-agerpres-8693067-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/04-05-vlad-voiculescu-agerpres-8693067-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSanatate
Autor: Dana Lascu | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 12 Vizualizari <!-- --> Ministrul Sănătății susține că discută de fiecare...

Preluat de la EVZ