loading…

Agenția Națională de Administrare Fiscală va scoate în luna decembrie zeci de proprietăți la licitație pentru recuperarea sumelor stabilite prin hotărâri judecătorești pronunțate în materie penală și rămase definitive.

În București sunt scoase la licitație bunurile fostului director al Direcției Privatizare – Concesionare a ADS, Vlad-Nicolae Săvulescu, care a fost condamnat de Curtea de Apel București, în august 2014, la șase ani de închisoare cu executare în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Tot în București vor fi scoase la licitație și proprietățile companiei Akparom. Doi dintre administratorii companiei Akparom au făcut parte dintr-un grup infracțional care a fost condamnat pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

De asemenea, și bunurile omului de afaceri Andrei Amișculesei din Botoșani vor fi scoase la licitație, după ce a fost condamnat la începutul acestui an la trei ani de închisoare.

La licitațiile Fiscului se vor mai valorifica bunuri din Iași ale debitorilor Mihai Tudor Deleanu și Marius Florin Usturoi.

ANAF va organiza licitații și pentru imobilelelor deținute de Cuneșteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Lucian Ciobanu și Nicolae Dan Ciobanu, din Ploiești.

În cadrul licitațiilor vor mai fi scoase la vânzare bunuri din Cluj-Napoca care aparțin lui Bogdan Nicolae Cioarã, Titus Iliuțã și Virginia Retegan.

Din Galați se vor valorifica bunuri apartinând lui Claudiu Iacob și Gevorg Saradjian. La Brașov sunt scoase la licitație bunuri ale lui Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs și Samarghitian Petru Aurel și Florin Podea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/licitatie-de-proprietati-organizata-de-anaf-in-decembrie-32689.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/licitatie-de-proprietati-organizata-de-anaf-in-decembrie-32689-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv