loading…

Interlopul Cosmos Tănase, autointitulat ‘prinț al țiganilor’ a fost condamnat la 10 ani și opt luni de închisoare după ce judecătorii au contopit trei condamnări ale bărbatului din Spania și România.

Unul dintre cei mai temuți interlopi din municipiul Iași și-a aflat ieri perioada pe care o va mai avea de petrecut departe de familie. Tribunalul București a contopit mai multe pedepse pe care Cosmos Tă­nase, liderul clanului interlop cu același nume, poreclit „prințul țiganilor“, le-a primit în ultimii ani atât în România, cât și în Spania. A rezultat că temutul interlop ieșean va trebui să execute o pedeapsă de 10 ani, 5 luni și 103 zile de pușcărie.

Con­damnarea stabilită în cazul lui Cosmos Tănase a fost calculată după ce judecătorii au contopit o pedeapsă de 9 ani și 8 luni primită în 2014 în România, pentru trafic internațional de droguri și una de 2 ani primită în Spania, în 2014, pentru falsificare de carduri. Cele 103 zile au fost adăugate dintr-o altă pedeapsă, de 5 ani și 11 luni, pe care Cosmos a primit-o în 2006. El nu și-a executat pedeapsa în totalitate după ce a evadat dintr-o închisoare spa­niolă. 

Din pedeapsa de 10 ani, 5 luni și 103 zile de pușcărie primită, Cosmos Tănase a executat deja, prin deducerea arestului din România și Spania, dar și prin deducerea perioadei petrecute în pușcărie în România, mai bine de jumătate, respectiv 5 ani și 6 luni. Potrivit Codului Penal, în cazul pe­depselor de peste 10 ani, liberarea con­diționată se face după executarea a trei pătrimi din pedeapsă. Astfel, în mai puțin de trei ani, Cosmos Tănase, poate fi elibe­rat condiționat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/condamnare-3-in-1-pentru-cosmos-printul-tiganilor-32663.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/condamnare-3-in-1-pentru-cosmos-printul-tiganilor-32663-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv