loading…

Fostul manager al Spitalului Floreasca, Radu Macovei, a pus pus sub învinuire de procurorii anticorpuție în dosarul privind nefuncționalitatea Secției de Arși de la Spitalul Floreasca, urmând ca la sediul DNA să ajungă alți doi medici.

La sediul DNA urmează să ajungă și profesorul Ioan Lascăr, au precizat surse judiciare, acesta urmând să aibă calitatea de suspect, potrivit Mediafax.

Dosarul a fost deschis inițiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde procurorii au început în luna mai urmărirea penală in rem pentru fapte de abuz în serviciu, ca urmare a sesizării Corpului de Control al ministrului Sănătății, în urma neregulilor găsite la Unitatea de îngrijire a arșilor gravi de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

În cadrul anchetei, procurorii au descoperit indicii potrivit cărora faptele ar fi de competența Direcției Naționale Anticorupție astfel că dosarul a fost declinat.

Reprezentanții Corpului de Control susțineau în raportul întocmit în urma controlului că în ultimele șase luni autoritățile au primit informații contradictorii de la conducerea Spitalului de Urgență Floreasca.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fostul-manager-al-spitalului-floreasca-radu-macovei-cercetat-de-dna-32642.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/fostul-manager-al-spitalului-floreasca-radu-macovei-cercetat-de-dna-32642-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv