loading…

Federația Sanitas a anunțat că va picheta, astăzi, între 11.00 și 13.00, Ministerul Sănătății pentru a cere începerea negocierilor pentru noul contract colectiv de muncă al angajaților din sistemul sanitare, la protest urmând să participe cadre medicale din zece județe.

La ora 11:00 vom face un nou pichet în fața Ministerului Sănătății pentru a cere, la fel ca săptămâna trecută, începerea negocierilor pentru noul contract colectiv de munca al angajaților din sănătate. La manifestație vor veni cadre medicale din zece județe. Este un drept legal pe care îl cerem și solicităm pe aceasta cale ministrului Sănătății respectarea drepturile angajaților din sănătate“, a declarat Marius Sepi, vicepreședinte al Federației Sanitas, potrivit Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/federatia-sanitas-va-picheta-ministerul-sanatatii-32633.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/federatia-sanitas-va-picheta-ministerul-sanatatii-32633-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv