loading…

Dinamoviștii au trimis o scrisoare către Steaua și îi acuză pe aceștia de încălcarea dispozițiilor articolului 18 din regulamentul FIFA, articol preluat și în regulamentul pentru transferul jucătorilor de FRF.

Mai exact, dinamoviștii fac referire la declarațiile lui Gigi Becali în legătură cu transferul lui Dorin Rotariu: “Din Rotariu, 50% are Timișoara, care este în insolvență. L-au scos la vânzare, deci am dat 350.000 de euro și îl dețin 50%. Însă jucătorul rămâne la Dinamo, nu știu dacă pot să-l iau de la Dinamo. Eu aș vrea, dar deocamdată nu pot. Când o să-l vândă Dinamo, atunci o să iau eu 50% din sumă. E ceva normal, firesc.”, relatează gsp.ro.

Ce spune articolul 18 din regulamentul FIFA:

“Niciun club nu poate încheia un contract care permite unei alte părți semnatare sau unui terț, persoană fizică sau juridică, să influențeze, prin chestiuni legate de muncă/prestări servicii sau transferuri, independența clubului, politica acestuia sau rezultatele echipelor sale. Comisia de Disciplină și Etică a FRF va impune măsuri disciplinare pentru cluburile care nu respectă obligațiile stipulate mai sus”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/dinamovistii-reclama-steaua-la-fifa-inaintea-marelui-derby-32678.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/dinamovistii-reclama-steaua-la-fifa-inaintea-marelui-derby-32678-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv