Autor:
Felix Mihai Badea
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 15 Vizualizari

<!–

–>

Deputatul Radu Popa spune că Guvernul vrea să arunce în curtea Parlamentului toată responsabilitatea pentru achiziţia “Cuminţeniei Pământului”.

El a relatat discutii din comisia de cultură a Camerei Deputatilor.

“Pe tema OUG referitoare la achiziția ”Cumințeniei Pământului” echipa soroșisto-liberală au cerut să votăm amendamentele propuse de GUvern la ordonanța pe care tot Guvernul o dăduse! Sunt 14 pagini de amendamente, cu expunere de motive și tot ansamblul de articole, e nevoie de timp pentru studierea lor. Din acest motiv, am cerut amânarea pentru sedința următoare în așa fel încât să avem timp să studiem amendamentele. După o luptă crâncenă cu soroșiștii-liberali, care nu aveau argumente dar aveau voturi, am reușit să amânăm dezbterile. În realitate, guvernul vroia să mute ”mortul de pe Academiei” în curtea Parlamentului și să spună că banii românilor nu se înapoiază pentru că ar fi votat Parlamentul. În fapt, aveam să descopăr ulterior, la lectură, faptul că amendamentele nu prevedeau mecanismul tehnic prin care banii sunt returnați donatorilor! Asta demonstrează că Guvernul vroia numai să se lepede de problemă și să o arunce în curtea Parlamentului”, a scris el pe Facebook.

Tag-uri:
cumintenia pamantului, radu popa, parlament, amendamente

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezvăluiri despre Cuminţenia Pământului: Ce încearcă să facă Guvernul.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cumintenia-pamantului-una-dintre-operele-lui-constantin-brancusi_1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cumintenia-pamantului-una-dintre-operele-lui-constantin-brancusi_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialGuvern
Autor: Felix Mihai Badea | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 15 Vizualizari <!-- --> Deputatul Radu Popa spune că Guvernul...

Preluat de la EVZ