Autor:
Anca Simionescu
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 78 Vizualizari

<!–

–>

Dan Andronic

Alături de patronul ziarului Evenimentul zilei, realizatorul Realitatea TV va vorbi despre presă și campania electorală, dar și despre situația Podului de la Grădiștea.

În această seară, de la ora 21.00, Rareș Bogdan,  realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, îl are invitat pe jurnalistul Dan Andronic, candidatul PMP pentru Camera Deputaților. Alături de patronul ziarului Evenimentul zilei, Rareş Bogdan va vorbi despre presă și campania electorală, dar și despre situația Podului de la Grădiștea.

Reamintim că Dan Andronic, ce candidează la Giurgiu, a spus în mai multe rânduri că „în România se va schimba ceva cu adevărat atunci când Podul de la Grădiștea va fi refăcut”. Jurnalistul este hotărât să aducă de fiecare dată în discuție epopeea podului de piatră care s-a dărâmat, până când acesta va fi reabilitat.

Tag-uri:
Dan Andronic, Camera Deputaților, rares bogdan, jocuri de putere, realitatea tv

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DAN ANDRONIC, față în față cu Rareş Bogdan, la „Jocuri de putere”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/RZV_3956-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/RZV_3956-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 78 Vizualizari <!-- --> Dan Andronic Alături de patronul ziarului Evenimentul...

Preluat de la EVZ