Autor:
Antonia Hendrik
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 67 Vizualizari

<!–

–>

Șeful serviciului de informații externe german, Bruno Kahl, a avertizat marți în legătură cu o intensificare a atacurilor informatice provenind în special din Rusia, cu scopul de a influența scena politică cu mai puțin de un an înainte de alegerile legislative din Germania, relatează AFP.

Aşa cum am anunţat şi ieri, circa 900.000 de clienți ai operatorului german Deutsche Telekom s-au confruntat cu probleme de acces la Internet luni din “cauza unui atac cibernetic”.

Potrivit Oficiului Federal German pentru Securitate Informatică, atacul a fost resimțit și de rețelele securizate ale administrației guvernului german, însă a putut fi contracarat datorită măsurilor de protecție.

Există “indicii că atacurile cibernetice au loc cu singurul scop, acela de a crea incertitudine politică”, a adăugat el, “o formă de presiune exercitată asupra dezbaterii publice și a democrației care este intolerabilă”, informează agerpres.ro.

Tag-uri:
serviciile germane, avertisment, Rusia, atacuri cibernetice, acces la internet, la televiziune, Telekom, internet

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avertismentul serviciilor secrete germane! Acuzații foarte grave la adresa Rusiei.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/imageresize_5-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/imageresize_5-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autor: Antonia Hendrik | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 67 Vizualizari <!-- --> Șeful serviciului de informații externe german, Bruno...

Preluat de la EVZ