Autor:
Laura Ionescu
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 5 Vizualizari

<!–

–>

Inspectorii Antifrauda vor lua la puricat magazinele

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală va efectua, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2016, o acţiune operativă de control la nivel naţional, o atenţie deosebită urmând a fi acordată centrelor comerciale şi zonelor cu risc fiscal semnificativ.

Conform unui comunicat al instituţiei, acţiunea de control face parte dintr-o serie de verificări ce se vor desfăşura pe întreg parcursul lunii decembrie, ca urmare a intensificării anumitor activităţi economice specifice care prezintă riscuri în ceea ce priveşte manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale şi vamale, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. 

Inspectorii antifraudă vor urmări cu precădere fluxurile de bunuri provenite din achiziţii intracomunitare sau din import, în vederea identificării riscurilor determinate de comportamentul fiscal al destinatarilor înscrişi în documentele de transport, de provenienţă şi în documentele vamale. 

Activităţile de monitorizare şi de analiză de risc au fost deja demarate, urmând ca informaţiile obţinute să fie valorificate pe parcursul acestor acţiuni operative. 

“De asemenea, în programarea acţiunilor s-a ţinut cont de constatările obţinute în operaţiunile “Cristal” şi “Helios”. O atenţie deosebită se va acorda centrelor comerciale şi zonelor cu risc fiscal semnificativ în care s-au constatat cele mai multe abateri”, se menţionează în comunicat.

Tag-uri:
Antifrauda, controale, fisc, sarbatori, evaziune fiscala, ANAF

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antifrauda va face CONTROALE la nivel naţional .

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/anaf3-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/anaf3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEconomie
Autor: Laura Ionescu | marţi, 29 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 5 Vizualizari <!-- --> Inspectorii Antifrauda vor lua la puricat magazinele Direcţia...

Preluat de la EVZ