loading…

Agenția Națională de Administrare Fiscalã (ANAF) va face publice, din 5 decembrie, pe site-ul propriu, la rubrica ‘Circulare ANAF’, circularele interne referitoare la procedurile de lucru și la modalitățile de aplicare a prevederilor legale.

„Această măsură va contribui la creșterea transparenței activității instituționale, la crearea unui mecanism de comunicare activ între administrația fiscalã și mediul economic și la asigurarea aplicãrii unitare a legislației fiscale în toate structurile subordonate ale ANAF”, precizează instituția, într-un comunicat transmis ieri, potrivit Mediafax.

Rubrica „Circulare ANAF” este disponibilã pe site-ul anaf.ro, la secțiunea Asistență contribuabili/Legislație/07.Circulare ANAF.

Circulara este un document intern emis de ANAF, în vederea asigurării aplicãrii unitare a legislației fiscale.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/anaf-publica-pe-site-din-5-decembrie-circularele-privind-modalitatile-de-aplicare-a-legii-32628.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/anaf-publica-pe-site-din-5-decembrie-circularele-privind-modalitatile-de-aplicare-a-legii-32628-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv