Autor:
Daniel Teodoreanu
|
marţi, 29 noiembrie 2016 | 5 Comentarii
| 2900 Vizualizari

<!–

–>

Alina Bica

Alina Bica reacţionează după condamnarea la 4 ani cu executare.


Alina Bica, CONDAMNATĂ la 4 ani de închisoare cu EXECUTARE. Adriean Videanu A FOST ACHITAT de acuzațiile de complicitate la abuz în serviciu


Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnată marţi de ÎCCJ la patru ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului şi a oferit primele reacţii despre decizia care îi poate schimba viaţa.

Bica a fost condamnată la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea unei infracţiuni de favorizarea făptuitorului şi a fost achitată pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi o alta de favorizarea făptuitorului, dar decizia nu e definitivă.

”Cred că mă mai apuc să fac o dată de Facultatea de Drept! Sunt uimită și sunt șocată. Nu există favorizarea infractorului legată de Adriean Videanu. Dosarul lui Videanu a pornit la cererea mea. Totul a pornit la ordinul meu. Nu înțeleg decizia. Sunt dezamăgită de soluție. Eu nu am săvârșit fapte. Mi-au furat viața și și-au bătut joc de mine. Nu am parte de dreptatea care rezultă. M-au târâit în cătușe, m-au făcut infractoarea României, mi-au înscenat dosarul cu Tender.

Sper ca în apel lucrurile să fie mai clare și să conving că ceea ce a constatat instanța de fond nu e așa. Cel mai tare mă doare, când am fost arestată a doua oară, că au prezentat un denunț al lui Tender în care spunea că mi-a dat câte și mai câte. El a spus, apoi, în ședință de judecată, că nu mi-a dat niciodată nimic și că nu am cerut nimic.

Adică eu pornesc o anchetă împotriva lui Videanu și apoi îl favorizez? Sunt lipsită de discernământ? Dacă voiam să îl favorizez, nu începeam ancheta la DIICOT”, a spus Alina Bica la Antena 3, la emisiunea ”100 de minute”.

În acelaşi dosar, fostul ministru, Adriean Videanu, a fost achitat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu.

Tag-uri:
alina bica, alina bica condamnata, alina bica 4 ani cu executare, alina bica adriean videanu, alina bica videanu, diicot, alina bica diicot, bica videanu, videanu achitat

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alina Bica reacţionează după condamnarea la 4 ani cu executare: „SUNT UIMITĂ ŞI ŞOCATĂ. Mi-au furat viața și și-au bătut joc de mine”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alina-bica_2-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/alina-bica_2-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 29 noiembrie 2016 | 5 Comentarii | 2900 Vizualizari <!-- --> Alina Bica Alina Bica reacţionează după condamnarea...

Preluat de la EVZ