loading…

Minivacanța de 1 decembrie constituie astfel o predeschidere a sezonului, dând tonul vacanțelor de sărbători și de iarnă.

În această săptămână, salariații au cinci zile libere, însă lucrurile se schimbă de sărbători, când numărul de libere se diminuează, scrie romaniatv.net.

Guvernul a adoptat, miercuri în ședință, o Hotărâre prin care ziua de 2 decembrie va fi zi liberă pentru salariații din sectorul public. Bugetarii vor avea cinci zile libere consecutive, de pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, până duminică, 4 decembrie.

Potrivit hotărârii Executivului, liberul din 2 decembrie va fi recuperat pe 17 decembrie, în ultima sâmbătă dinaintea Sărbătorilor. De Crăciun și Revelion, românii vor avea însă doar câte o zi liberă.

Anul viitor, va fi liberă și ziua de 24 ianuarie, legea în acest sens fiind publicată în Monitorul Oficial din 13 octombrie 2016. De asemenea, proiectul de lege prin care data de 1 iunie, Ziua Copilului a fost stabilită zi liberă nelucrătoare a fost adoptată de Parlament.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zile-libere-de-sarbatori-cat-vor-sta-romanii-acasa-de-craciun-si-revelion-32581.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/zile-libere-de-sarbatori-cat-vor-sta-romanii-acasa-de-craciun-si-revelion-32581-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv