Autor:
Ionel Dancu
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 32 Vizualizari

<!–

–>

USR va anunţa 10 proiecte pentru viitorul Guvern, Nicuşor Dan spunând că este vorba despre “un plan de măsuri” pe care îl vor propune viitorului guvern, în schimbul susținerii lui.

USR va negocia numai pe programul de guvernare şi “exclusiv” cu Dacian Cioloş, în situaţia în care acesta va fi susţinut după alegeri de noua majoritate parlamentară pentru a forma guvernul. USR nu va negocia poziţii de miniştri, nu va sprijini un guvern cu persoane controversate.

“Propunerea noastră de prim-ministru este Dacian Cioloş, în situaţia în care această propunere se va materializa, adică vor exista jumătate plus unu din mandatele de parlamentar pentru domnia sa, vom negocia exclusiv cu domnia sa, nu vom face o alianţă cu celelalte partide care-l vor susţine. Vom negocia exclusiv pe program, în sensul că acele lucruri, inclusiv achiziţiile publice de care am vorbit, vor fi în programul de guvernare cu termene de realizare. Îi vom lăsa atributul de a găsi cele mai potrivite persoane pentru poziţiile de miniştri, secretari de stat şi toate celelalte. Evident că e legitim ca celelalte partide care susţin acest guvern să îşi propună miniştri, însă noi vom avea un cuvânt de spus asupra calităţii lor, adică n-o să vedeţi într-un guvern sprijinit de noi persoane controversate”, a explicat Nicuşor Dan.

Tag-uri:
usr, ciolos, guvern

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece condiţii USR pentru Guvernul Cioloş II.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/08-ciolos-usr-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/08-ciolos-usr-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 32 Vizualizari <!-- --> USR va anunţa 10 proiecte pentru viitorul...

Preluat de la EVZ