loading…

Măsurile anunțate vineri de Ministerul de Interne pentru a-i scăpa pe oameni de cozile interminabile la serviciul de înmatriculări auto București s-au dovedit a fi apă de apă de ploaie.

Oamenii care au venit la prima oră au găsit aceleași proceduri de acces în incinta instituției și au stat la coadă.

Zeci de persoane s-au prezentat luni dimineață la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto din București, în speranța că măsurile anunțate de ministrul de Interne i-au scăpat de coșmarul cozilor. La sediu instituției însă, lucrurile stau la fel, potrivit romaniatv.net

La sfârșitul săptămânii trecute, Ministerul de Interne a suplimentat numărul personalului de la acest serviciu cu 60 de posturi și a introdus program de lucru pe două schimburi. În plus, a fost introdus și un sistem de online pentru cei care nu vor să se mai deplaseze în locația din Pipera.

O explicație posibilă ar fi că softul pentru aplicațiile online a fost instalat în weekend și nu a fost timp suficient pentru instruirea personalului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-nou-scandal-la-inmatriculari-oamenii-acuza-ca-nu-s-a-schimbat-nimic-32559.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/un-nou-scandal-la-inmatriculari-oamenii-acuza-ca-nu-s-a-schimbat-nimic-32559-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv