Autor:
Ana Sârbu
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 423 Vizualizari

<!–

–>

Iuri Eliseev

Campionul național la șah al Rusiei, Iuri Eliseev (20 de ani), a murit, după ce a căzut de la balconul unui apartament aflat la etajul 12 al unui bloc din Moscova.

Colegul său, Daniil Dubov, a declarat că Eliseev încerca să ajungă la un alt balcon, dar a alunecat și a căzut.

Tânărul campion la șah practica parkour, un fel de sport urban care presupune cățărarea sau săritura de pe un balcon pe altul sau de pe un acoperiș pe altul, pe garduri sau alte obstacole create de om.

Eliseev a devenit campion mondial la categoria juniori, în 2012, și grandmaster la vârsta de 17 ani, scrie BBC.

A câștigat turneul de șah Moscow Open 2016 și era pe locul 42 între jucătorii grandmaster ruși, și pe locul 212 la nivel mondial.

Polițiștii citați de gazeta.ru spun că loviturile de pe corpul tânărului arată că acesta ar fi  căzut de la etajul 12, sâmbătă noaptea.

„În această seată, prietenul meu bun a murit – un jucător de șah extraordinar și un analist, unul dintre cei mai talentați oameni pe care îi cunosc, Iura Ieliseiev”, a scros Daniil Dubov pe Facebook.

„Încerca să treacă de la o fereastră pe un balcon, la etajul 12, dar și-a pierdut echilibrul”, a adăugat acesta.

Blocul de apartamente se află pe strada Pyatnitskoye din Moscova, într-o zonă în care există foarte multe clădiri înalte.

Antrenorul echipei naționale de șah a Rusiei, Serghei Ianovsky, a declarat că Eliseev „era un jucător foarte talentat, foarte inteligent, întotdeauna foarte popular în echipă”.

„Iura căuta mereu metode neobișnuite în orice, avea o predilecție pentru soluții neortodoxe…E o pierdere foarte mare”, a explicat el.

Înregistrare video cu demonstrații de PARKOUR:

Tag-uri:
campion la sah, murit, moarte, iuri eliseev, rusia, cadere, etaj, balcon, catarare

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mare CAMPION la ȘAH a murit, după ce a CĂZUT de la etajul 12 al unui bloc | VIDEO.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/yuri-yeliseyev-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/yuri-yeliseyev-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Ana Sârbu | luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 423 Vizualizari <!-- --> Iuri Eliseev Campionul național la șah al Rusiei,...

Preluat de la EVZ