loading…

Trei tineri l-au bătut și l-au strangulat pe pensionar până și-a dat ultima suflare, apoi i-au luat banii din casă și au dispărut. Oamenii legii au reușit însă în scurt timp să le dea de urmă.

Crimă sălbatică comisă de trei tineri în satul Brehuiești (Vlădeni). Hotărâți să facă rost de bani, aceștia au ucis în bătaie un bătrân de 76 de ani, care tocmai își primise pensia.

Grozăvia s-a petrecut cel mai probabil în noaptea de marți spre miercuri, când tinerii au aflat că bătrânul, care fusese miner la viața lui, tocmai primise pensia, undeva la 1.400 de lei, potrivit monitorulbt.ro

Cum septuagenarul era singur în locuință, tinerii s-au dus peste el cu gândul să-l jefuiască. Au întrerupt curentul electric, după care au intrat în cameră și l-au luat la bătaie. Pentru că vârstnicul a refuzat să le spună unde își ține banii, unul dintre tineri l-a strâns de gât, iar ceilalți au început să scotocească prin casă, după bani. Când s-au văzut cu prada, tinerii au plecat, dar septuagenarul, care suferise mai multe leziuni interne, a murit la scurt timp.

Trupul neînsuflețit al bătrânului a fost găsit vineri dimineață de un vecin, care, realizând că nu l-a mai văzut prin curte de marți, a decis să-i facă o vizită. Scena găsită l-a îngrozit, iar vecinul a sunat imediat la 112. Locuința bătrânului arăta, însă, ca după un cataclism. Uși scoase din balamale, mobilă răsturnată, lucruri răvășite, iar trupul septuagenarului zăcea fără viață într-una din camere.

Cercetările s-au derulat contra timp, iar în urma investigațiilor, anchetatorii au ajuns la Marius Andrei Șuhanea de 26 de ani, și ulterior la Ionel Badalache. Puși față în față cu probele, tinerii l-au deconspirat și pe adolescent. Doi dintre suspecți au fost arestați preventiv, iar cel de-al treilea, în vârstă de 15 ani, a fost internat în vederea expertizării pentru stabilirea discernământului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedie-un-batran-a-fost-ucis-pentru-banii-de-pensie-32567.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedie-un-batran-a-fost-ucis-pentru-banii-de-pensie-32567-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv