loading…

Cel puțin 22 de tineri au ajuns la spital după ce clubul în care se distrau a ars în întregime în timpul unui spectacol pirotehnic.

Incendiul a fost declanșat de către un artist. Tavanul a început să ardă în câteva secunde, iar cei 200 de tinerii aflați în club s-au repezit afară.

22 dintre ei au fost transportați la spital, unul în stare foarte gravă. Câțiva, însă, au rămas destul de aproape de flăcări și au început să filmeze cu telefoanele mobile, potrivit romaniatv.net

Autoritățile au deschis o anchetă. Totul se putea transforma într-o tragedie similară cu cea din clubul Colectiv, unde 64 de persoane au murit și alte câteva zeci au fost rănite.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedia-din-colectiv-se-repeta-tineri-intoxicati-cu-fum-in-timpul-unui-spectacol-pirotehnic-video-32558.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tragedia-din-colectiv-se-repeta-tineri-intoxicati-cu-fum-in-timpul-unui-spectacol-pirotehnic-video-32558-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv