Autor:
Andrei Călin
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 37 Vizualizari

<!–

–>

Christoph Daum

Christoph Daum, selecționerul echipei naționale, a vorbit despre situația fotbalului românesc, și a spus că probleme din prezent au rădăcini vechi.

Christoph Daum, selecționerul echipei naționale a României, a vorbit despre problemele pe care le-a întâlnit în fotbalul autohton. Tehnicianul german a remarcat că ceea ce se întâmplă în prezent nu ține de evenimentele ultimelor 3-4 luni, ci de un sistem vechi de 10-15 ani.

„Ceea ce se petrece azi în fotbalul românesc nu e ceva ce ține de evenimente de acum 3-4 luni, ci e consecința unui sistem vechi de 10-15 ani. Nu am văzut o viziune realistă despre ceea ce trebuia să fi făcut mai bine acum 10 ani. Nu trebuie decât să te uiţi la situaţia echipelor româneşti în cupele europene, la rezultatele echipelor naţionale de juniori sau la situaţia centrelor de copii şi juniori. Nu e jobul meu să critic ce a fost rău în ultimii ani. Jobul meu e să găsesc soluţii şi asta încerc să fac. A fost o decizie spontană să semnez cu echipa României. Ceea ce mi-a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, m-a convins din start. Am spus că vreau să vin să ajut fotbalul românesc ca să dezvolte structuri şi standarde de performanţă şi să influenţez cu experienţa mea echipa naţională. Dar schimbarea nu poate veni peste noapte sau în câteva săptămâni sau luni”, a spus Daum într-un interviu pentru lead.ro.

Tag-uri:
selectionerul, christoph daum, echipa nationala, romania, fotbal

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Selecționerul naționalei României: „Ceea ce se petrece azi în fotbalul românesc nu e ceva ce ține de evenimente de acum 3-4 luni, ci e consecința unui sistem vechi de 10-15 ani”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/22daum-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/22daum-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Autor: Andrei Călin | luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 37 Vizualizari <!-- --> Christoph Daum Christoph Daum, selecționerul echipei naționale,...

Preluat de la EVZ