loading…

Ministerul Afacerilor Interne a solicitat mutarea temporară a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență într-un imobil aflat în administrarea Palatului Parlamentului.

Ministrul afacerilor interne, Dragoș Tudorache, a trimis Camerei Deputaților o scrisoare prin care cere mutarea sediului IGSU din cauza riscului seismic în care se incadrează actualul imobil. “Vă informăm că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, care reprezintă una din componentele cu activitate permanentă în cadrul sistemului național de management al situațiilor de urgență, își desfășoară activitatea într-un imobil încadrat în clasa a II-a de risc seismic. (…) Astfel, a fost identificat un imobil, în suprafață construită de 7.912 mp din imobilul cu nr. cadastral 226904, înregistrat în inventarul domeniului public al statului la numărul MFP 153629, care se pretează activităților de ordine publică și prezintă condiții mai bune în comparație cu sediul actual. Imobilul se află în administrarea Camerei Deputaților”

Oficialul a precizat că spațiul solicitat ar urma să fie folosit de IGSU pentru o perioadă limitată, până când reabilitarea sediului actual va fi finalizată.

“În vederea preîntâmpinării unei situații critice, de imposibilitate a desfășurării activității în actualul sediu, în cursul anului 2017, cu sprijnul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, va demara un amplu proces de consolidare a imobilului, situație care necesită relocarea personalului în altă locație, se mai arată în scrisoare, potrivit româniatv.net

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sediul-mai-incadrat-cu-risc-seismic-ar-putea-fi-mutat-temporar-in-palatul-parlamentului-32609.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/sediul-mai-incadrat-cu-risc-seismic-ar-putea-fi-mutat-temporar-in-palatul-parlamentului-32609-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv