Autor:
Ana Sârbu
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 266 Vizualizari

<!–

–>

The Rich Kids of Britain (foto: Instagram)

COPIII BOGAȚI AI MARII BRITANII. Piscine private, săli de cinema acasă și…propriul lor lac! Copiii bogați și excentrici ai Marii Britanii, în fotografii care arată case de vacanță de lux, făcând paradă cu averile lorfabuloase.

Fotografii cu cele mai extravagante, exorbitante și incredibile case, mașini, piscine, săli de cinema sunt postate pe rețeaua de socializare Instagram, iar conturile tinerilor bogați britanicii atrag și câte 88.000 de urmăritori, scrie Daily Mail.

„The Rich Kids of Britain” titrează Daily Mail, publicând un articol ce descrie luxul în care trăiesc acești adolescenți, pentru care viața pare ca o eternă vacanță frumoasă.

Contul de Instagram cu același nume are 83.000 de urmăritori și arată fragmente uimitoare din viața de zi cu zi a copiilor de bani gata, care fac paradă cu banii pe care îi au părinții lor.

Piscine private, vile somptuoase, unele adevărate castele, cu peisaje incredibile în jur, tineri cu pahare de văutură fină în mână sau pe marginea piscinelor și chiar săli private de cinema, acasă…

Unul dintre tineri spune: „O ceașcă de ceai la micul dejun, când mă decid cu ce mașină să merg azi”, iar în spate se vede cu garaj cu șase mașini absolut fabuloase.

Tag-uri:
copiii bogati, marea britanie, pusti de bani gata, lux, vile, masini, piscine, cinema, averi, bani, instagram

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SĂRACII COPII BOGAȚI. Mașini, vile, piscine, afișate pe conturi de Instagram. Cum decurge viața unor puști de bani gata | FOTOGRAFII impresionante.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/copii-bogati-1-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/copii-bogati-1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Ana Sârbu | luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 266 Vizualizari <!-- --> The Rich Kids of Britain (foto: Instagram) COPIII...

Preluat de la EVZ