loading…

Un parc de distracții din Japonia, în care se afla și un patinoar cu mii de pești congelați, a stârnit polemici în țară și a fost închis, cel puțin temporar.

Sub gheața patinoarul din parcul de distracții erau nu mai puțin de 5.000 de pești congelați, ceea ce a stârnit polemici. 

Administratorul parcului Space World, situat în Kitakyushu, în sud-vestul țării, a deschis acest loc insolit în 12 noiembrie, anul acesta. Vizitatorii au fost entuziasmați, dar numai până când acest concept a fost considerat a fi mai degrabă un loc sinistru și imoral. Au fost multe voci care au denunțat faptul că respectivele creaturi de sub gheață ar fi fost folosite ca niște jucării și că dreptul la viață al animalelor ar fi fost încălcat, potrivit romaniatv.net

Patronul afacerii are însă o altă variantă, potrivit căreia peștii ar fi fost deja morți și congelați și impropriii consumului alimentar când au ajuns sub gheața patinoarului. “Noi am vrut să le oferim clienților experimente inedite, creîndu-le senzația că patinează pe mare, dar după ce am fost criticați, am renunțat”, a mai spus Toshimi Takeda.

În urma acestui scandal, gheața patinoarului va fi topită în cel mult o săptămână și va fi organizată o ceremonie – un omagiu dus peștilor mării – în prezența unui preot shintoit. 

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patinoar-cu-5-000-de-pesti-congelati-foto-32570.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/patinoar-cu-5-000-de-pesti-congelati-foto-32570-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv