loading…

 Georgiana tocmai se întorsese de la muncă din Germania și a venit la Rovinari să-și vadă fetița de numai doi anișori. Tânăra a cunoscut în străinătate un bărbat din Moldova cu care voia să-și refacă viața, după o relație eșuată, și urma să plece în vizită la acesta în zilele următoare. Seara trecută însă, între Georgiana și părinții săi, care nu erau de acord cu relația acesteia, a avut loc o ceartă aprinsă pe această temă, iar la un moment dat tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 3 al blocului, notează gorj-domino.ro.

Vecinii spun că mama sa i-ar fi interzis să meargă în Moldova să-și vadă iubitul iar acest lucru a determinat-o pe Giorgiana să încerce să-și pună capăt zilelor.

Norocul său a fost acela că, în urmă cu câteva zile, în jurul blocului, administrația locală efectuase unele lucrări la o conductă de apă, iar pământul răscolit recent și nebătătorit a atenuat destul de mult din impact.

În urma impactului cu solul, tânăra a suferit răni grave și a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu-Jiu, însă după ce a fost evaluată de medici, din cauza multiplelor traumatisme pe care le-a suferit, s-a decis transferarea sa la Spitalul Clinic de Urgență ‘Bagdasar-Arseni’ din București.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-tanara-de-25-de-ani-mama-a-unei-fetite-s-a-aruncat-in-gol-de-la-etajul-trei-motivul-pentru-care-a-recurs-la-acest-gest-32591.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/o-tanara-de-25-de-ani-mama-a-unei-fetite-s-a-aruncat-in-gol-de-la-etajul-trei-motivul-pentru-care-a-recurs-la-acest-gest-32591-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv