loading…

După ani de sclavie sexuală, Jennifer Kempton nu s-a mai putut uita în oglindă fără să-și amintească prin ce a trecut și a decis să ajute femeile care au avut parte de același trecut cutremurător.

”Sclavele au fost marcate de secole, lucru ce a evoluat către tatuaje. Se întâmplă în toată lumea”, spune Kempton. Femeia a suferit acte de o brutalitate atroce în timpul celor șase ani cât a lucrat pe străzile din Columbus, Ohio, Statele Unite.

Astăzi, tatuajul de pe gâtul ei a devenit o floare mare ”care înflorește din întuneric”. Trei alte ”marcaje” au fost acoperite cu motive decorative.

În urmă cu doi ani, Kempton, acum în vârstă de 34 de ani, a pus pe picioare fundația ”Survivor’s Ink”, o organizație al cărei scop este ajutarea altor persoane care au scăpat din sclavie să-și acopere sau să-și îndepărteze marcajele, potrivit Agerpres.ro

“A fost foarte încurajator pentru mine, așa că am vrut să transmit mai departe acea eliberare către alte fete din zona mea care au fost marcate precum vitele, așa cum mi s-a întâmplat mie”, a mai spus Kempton pentru Thomson Reuters Foundation. 

Majoritatea strigătelor de ajutor vin de la femei din Statele Unite, însă sunt primite cereri și din alte țări, inclusiv din Canada, Marea Britanie, Australia și Croația. În lume, circa 4,5 milioane de persoane sunt victime ale exploatării sexuale, potrivit Organizației Internaționale a Muncii (OIM), o industrie ilegală ce generează profituri pe piața neagră estimate la 99 miliarde de dolari pe an.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/de-la-victima-la-supravietuitoare-o-fosta-sclava-sexuala-ajuta-persoanele-trecute-prin-aceeasi-drama-sa-si-acopere-marcajele-cu-tatuaje-galerie-foto-32598.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/de-la-victima-la-supravietuitoare-o-fosta-sclava-sexuala-ajuta-persoanele-trecute-prin-aceeasi-drama-sa-si-acopere-marcajele-cu-tatuaje-galerie-foto-32598-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv