loading…

Iarna începe să își facă simțită prezența nu doar la munte. La Sibiu a nins cu fulgi mari, iar mașinile și trotuarele au fost acoperite de zăpadă.

S-a depus un strat de zăpadă, însă dacă va continua să ningă câteva ore bune cu siguranță stratul de zăpadă va fi mult mai consistent, iar autoritățile vor trebui să intervină și pe drumuri cu material antiderapant.

A nins și pe Autostrada Sibiu-Sebeș. Vântul a viscolit zăpada, iar șoferii abia au putut să circule cu autoturismele, anunță romaniatv.net.

VEZI ȘI: Harta șoselelor cu risc de înzăpezire: mai mult de 75% din drumurile naționale s-ar putea bloca dacă ar ninge abundent

Și la Timișoara vremea i-a luat prin surprindere pe oameni. O ninsoare puternică ce semăna mai degrabă cu grindina a pornit în timp ce pe cer era un soare puternic.

Meteorologii avertizează că vine cel mai puternic val de frig de până acum. Temperaturile scad puternic, iar ninsorile se vor extinde și în celelalte regiuni.

RECOMANDARE – Se schimbă vremea la Constanța! Ce anunță meteorologii!

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ninsorile-abundente-si-frigul-au-pus-stapanire-pe-mai-multe-zone-din-tara-32626.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/ninsorile-abundente-si-frigul-au-pus-stapanire-pe-mai-multe-zone-din-tara-32626-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv