Autor:
Dodo Romniceanu
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 10 Vizualizari

<!–

–>

Dragoş Tudorache

Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, s-a deplasat, luni dimineaţă, la sediul Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) din Pipera pentru a vedea care e situaţia la faţa locului.

“Sunt (încă) cozi la ghişee. Voieam să vad dacă toate ghişeele sunt deschise. Aşa cum am anuţat, programul va funcţiona până la orele 21.00. Este ceva lume, dar nu mai sunt cozi afara. (…) Deocamdată, nu voi lua măsuri împotriva actualei conduceri a DRPCIV”, a precizat ministul Dragoş Tudorache la ieşirea din sediul DRPCIV Pipera.

După ce situaţia cozilor imense şi a aşteptărilor interminabile de la ghişeele DRPCIV a apărut în toată mass-media, autorităţile s-au mobilizat iar ministrul Tudorache promitea la sfârşitul săptămânii trecute că “începând de luni, centrul din Pipera va lucra în două schimburi, programul fiind 07.00-21.00, în fiecare zi lucrătoare. Am disous alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de Interne, 50 la Bucureşti şi 10 la Ilfov, prin detaşarea unor lucrători din aparatul centrl al ministerului. În timpul acestui weekend, personalul va fi instruit astfel încât de săptămâna viitoare să fie operaţional. De luni, se va trece la un sistem de programare online pentru Bucureşti şi Ilfov”..

Tag-uri:
permise, ministrul de Interne permise, permise Pipera

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NEWS ALERT. Ministrul de Interne, în control la permise auto.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tudorache-m-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/tudorache-m-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 10 Vizualizari <!-- --> Dragoş Tudorache Ministrul de Interne, Dragoş Tudorache, s-a...

Preluat de la EVZ