loading…

Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a urcat, astăzi, pe pervazul unui geam aflat la etajul al patrulea al unui bloc din Timișoara și amenință că se aruncă, la fața locului fiind trimiși pompieri, un echipaj medical, dar și o echipă de negociatori.

Tânărul de 30 de ani le-ar fi spus polițiștilor prezenți la fața locului că este cineva în casă care l-ar amenința și de aceea s-a urcat pe pervazul geamului, potrivit Mediafax.

La fața locului a fost trimisă și o echipă de negociatori care încearcă să-l convingă să coboare. De aproximativ o oră amenință că se aruncă de la etaj’, au declarat reprezentanții IPJ Timiș.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, precum și două echipaje de pompieri.

Este vorba de o persoană de sex masculin care amenință că se sinucide de la etajul patru, acesta se află pe pervaz, cu un picior în afară. Noi am trimis o autoscară și o autospecială cu opt pompieri. Poliția încearcă să negocieze cu el‘, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mobilizare-de-forte-un-tanar-de-30-de-ani-ameninta-ca-se-arunca-de-la-etajul-4-32576.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/mobilizare-de-forte-un-tanar-de-30-de-ani-ameninta-ca-se-arunca-de-la-etajul-4-32576-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv