loading…

O jurnalistă a postului de televiziune Digi24 a fost jefuită în timp ce ea si echipa de filmare se pregăteau pentru începerea unei transmisii.

Totul s-a îmtâmplat în centru Timișoarei, sâmbătă după-amiază, când Iulia Pop se afla lângă masina echipei de filmare. Profitând de momentul în care membrii echipei erau concentrați pentru transmisie, hoțul i-a furat geanta jurnalistei.

 “În cele aproximativ 5 minute cât au durat probele pentru transmisiunea în direct și live-ul propriu-zis, un bărbat a deschis ușa mașinii de serviciu și și-a ales de acolo o geantă. Și mai interesant e că eram la aproximativ 10 m de vehicul. În afară de acte, nu am avut alte valori, așa că mă aștept să o arunce pe undeva… Așadar, dacă găsiți acte pe numele meu, vă rog, anunțați-mă! Sau dacă cineva a văzut ceva, orice, și asta poate ajuta. Mulțumesc”, a scris pe facebook Iulia Pop.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/jurnalista-unui-post-de-televiziune-din-romania-jefuita-in-trimpul-transmisiunii-live-32577.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/jurnalista-unui-post-de-televiziune-din-romania-jefuita-in-trimpul-transmisiunii-live-32577-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv