loading…

Nanoxyn Alpha, un antioxidant puternic ce ajută eficient la păstrarea bunăstării organismului, produs dezvoltat prin nanotehnologie în România.

Cunoscută și sub denumirea de „știința viitorului”, nanotehnologia reprezintă orice tehnologie al cărui rezultat final este de ordin nanometric (cele mai fine particule). In realitate, nanotehnologia si inclusiv produsele realizate prin această metodă posedă proprietăți deosebit de benefice. 

Nanoxyn Alpha este un produs 100% natural și are la bază o formulă revoluționară, ce mizează pe absorbția maximă și catalizarea efectelor benefice ale ingredientelor.  Mai mult de atât este singurul supliment alimentar care conține și livrează oxigen, iar beneficiile în acest caz sunt multiple și la nivelul tuturor organelor, relatează Realitatea.net

Structura din nanocarbon, NanoSOF, imită aspectul unei spume, ce atrage, captează și  neutralizează cantități importante  de toxine și radicali liberi din organism. Prin aducerea de oxigen la nivel celular, Nanoxyn Alpha reduce stresul oxidativ asupra celulelor. 

Nanoxyn a fost deja folosit de sportivi și vedete din România, iar în cazul lor rezultatele au fost atât de bune încat au fost de acord să povestească despre experiența lor cu produsul și să-l recomande. 

Federația Română de Rugby folosește Nanoxyn Alpha zilnic  în lupta cu efortul susținut. Doctorul FRR, Alin Popescu, precizează: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinație de forță, agilitate si rezistență. Nanoxyn  Alpha ne ajută să creștem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă”

Florin Zamfirescu, cunoscutul actor român, folosește cu încredere acest produs. Indiferent cât de tânăr îți este spiritul, sunt momente în viață cand corpul își strigă vârsta. Este și cazul lui și va fi și cazul tău, mai devreme sau mai tarziu. Ce poți să faci? Să anulăm îmbătrânirea, încă nu putem, dar prin Nanoxyn Alpha cu siguranță te poți ajuta să lupți eficient împotriva deteriorării celulelor organismului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inovatie-medicala-romaneasca-in-nanotehnologie-a-fost-folosita-deja-de-sportivi-si-vedete-din-romania-32597.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/inovatie-medicala-romaneasca-in-nanotehnologie-a-fost-folosita-deja-de-sportivi-si-vedete-din-romania-32597-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv