loading…

Următorul vârf de gamă Samsung, Galaxy S8, poate primi un mult așteptat upgrade în ceea ce privește spațiul de stocare, dar și mai multă memorie, potrivit News.ro.

După pierderile financiare foarte mari suferite în urma eșecului înregistrat cu Note 7, speranțele de redresare ale celor de la Samsung stau în singura serie de flagship-uri rămasă cu imaginea nepătată, Galaxy S.

Conform unor surse apropiate producătorilor chinezi de componente, Samsung urmează că crească semnificativ cantitatea de memorie internă disponibilă pe viitorul top de gamă, Galaxy S8. Astfel, versiunea cea mai încăpătoare a acestui smartphone ar urma să ofere un spațiu de stocare de 256 GB, potrivit digi24.ro

Ca și în multe alte cazuri, Samsung nu face decât să urmeze traiectoria dictată de Apple, care a trecut, la rândul ei, la o versiune de iPhone cu 256 GB memorie internă. Pentru Samsung este un pas destul de mare, după ce anul acesta Galaxy S7 nu a fost disponibil decât cu 32 GB și 64 GB.

Nu doar spațiul de stocare va primi un upgrade, ci și memoria RAM va crește în cazul lui Galaxy S8. Conform acelorași surse, viitorul vârf de gamă va dispune de 6 GB memorie RAM. Este un pas firesc, deși puțin întârziat pentru Samsung. Unii producătorii de smartphone-uri cu Android au făcut pasul la 6 GB RAM încă din primăvara acestui an.

Luând în calcul istoricul recent, Galaxy S8 ar urma să fie prezentat oficial la Mobile World Congress 2017, care se desfășoară în perioada 27 februarie – 2 martie la Barcelona. Există însă și voci care susțin că Samsung ar putea ieși mai devreme cu S8 pentru a compensa o parte din pierderile pricinuite de scoaterea de pe piață a lui Note 7.

Pe de altă parte, este puțin probabil ca Samsung să facă de două ori consecutiv aceeași greșeală. Samsung s-a grăbit și în toamna acestui an să vină mai devreme pe piață cu Note 7, pentru a prinde mai multe vânzări înainte ca Apple să lanseze iPhone 7. Tocmai această grabă este posibil să stea la baza unei verificări precare a calității dispozitivului și a scandalului ce a urmat.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/imbunatatiri-pentru-viitorul-galaxy-s8-32554.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/imbunatatiri-pentru-viitorul-galaxy-s8-32554-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv