Autor:
Antonia Hendrik
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 1 Comentarii
| 29 Vizualizari

<!–

–>

Despre România încă niciun semn. În schimb, premierul sârb, Aleksandar Vučić, a declarat luni că s-a întâlnit cu consilierii președintelui-ales al SUA, Donald Trump, potrivit presei de la Belgrad.

Premierul Vucici s-a întâlnit cu consilierii lui Donald Trump, totul  s-a petrecut la finalul săptămânii trecute, la Abu Dhabi. Premierul din țara vecină a afirmat că “întâlnirea a relevat faptul că există spațiu de colaborare cu Guvernul Trump și posibilități de cooperare între cele două țări”.

Vucici a făcut această afirmație ca răspuns la acuzațiile unui jurnalist belgrădean, conform cărora șeful Guvernului Serbiei a plecat la Abu Dhabi doar pentru a privi cursa de Formula 1, ultima a sezonului.

Pe lângă oamenii lui Trump, Aleksandar Vučić a mai spus că s-a întâlnit cu președintele Rwandei, premierul Nigeriei, “precum și cu oameni din lumea arabă și liderii Dubai-ului”.Vučić a mai spus că nu este atras de Formula 1, ci de sporturi precum baschetul, boxul sau fotbalul, titrează activenews.ro.
Acum căteva zile  premierul Ungariei, Viktor Orban, a făcut publică vestea că a fost invitat la Casa Albă de către noul președinte american, Donald Trump şi că s-au înţeles foarte bine glumind chiar când Orban i-a spus că nu prea este simpatizat la care Trump a replicat că nici el.

Tag-uri:
Trump, ogicialii, Serbiei, întâlnire, cu administraţia, lui Trump, Dubai, Aleksandar Vučić

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului După Ungaria, a venit rândul oficialilor Serbiei să se întâlnească cu reprezentanții administrației Trump.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/aleksandar-vucic-465x390.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/aleksandar-vucic-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Antonia Hendrik | luni, 28 noiembrie 2016 | 1 Comentarii | 29 Vizualizari <!-- --> Despre România încă niciun semn. În schimb,...

Preluat de la EVZ