loading…

Doi elevi din municipiul Suceava cu vârste de 6 și 10 ani au fost diagnosticați cu meningită virală și au fost internați în SJU Suceava pentru tratament de specialitate, iar copii cu care au intrat în contact sunt sub supraveghere.

Directorul adjunct al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Cătălina Zorescu, a declarat, luni, că cei doi copii învață la școli diferite din municipiu, iar autoritățile sanitare au luat legătura cu coordonatorul rețelei de medicină școlară pentru adoptarea măsurilor de prevenire a apariției altor îmbolnăviri, scrie Mediafax.

Astfel, în clasele unde învață cei doi copii se vor face acțiuni de dezinfecție, dar vor fi și supravegheați clinic contacții de medicii școlari.

De la începutul anului 2016, în județul Suceava au fost înregistrate 20 de cazuri de meningită virală, îmbolnăvirile fiind provocate de enterovirusuri.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doi-elevi-internati-in-spital-dupa-ce-au-fost-diagnosticati-cu-meningita-virala-32616.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/doi-elevi-internati-in-spital-dupa-ce-au-fost-diagnosticati-cu-meningita-virala-32616-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv