loading…

Principalul suspect în cazul crimei de la centrul de colectare a fierului vechi din Constanța, a fost arestat preventiv, astăzi, fiind acuzat de omor calificat și tâlhărie calificată.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au decis schimbarea încadrării juridice a faptei, din tâlhărie urmată de moartea victimei, în omor calificat și tâlhărie calificată, în cazul lui Gheorghe Stoica, principalul suspect al crimei comise în data de 20 noiembrie la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanța, când un paznic a fost omorât în bătaie, notează Mediafax.

Ei l-au prezentat, luni, la Tribunalul Constanța, cu propunere de arestare preventivă, ce a fost admisă de instanță, care a emis pe numele lui Gheorghe Stoica un mandat de arestare pentru 30 de zile. Decizia magistraților nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.

RECOMANDARE – CONSTANȚA. Detalii șocante din crima de la centrul de fier vechi: criminalul și-a ucis victima cu un ciocan pentru că… îl enerva!

Principalul suspect în cazul paznicului omorât în bătaie la un centru de colectare a fierului vechi din municipiul Constanța, un bărbat de 54 de ani, din comuna Tuzla, a fost prins de polițiști la Focșani. Bărbatul lucrase împreună cu victima și fusese dat dispărut de la domiciliul său încă din luna mai a acestui an.

Gheorghe Stoica, principalul suspect în acest caz de tâlhărie urmată de moartea victimei, a fost prins duminică dimineață, în jurul orei 03.00, în gara de la Focșani. El a fost reținut și apoi a fost trimis sub escortă la Poliția Județeană Constanța, unde urmează acum să fie audiat.

Fapta s-a petrecut duminica trecută, victima, un bărbat în vârstă de 55 de ani, fiind găsit în stare de inconștiență, în incinta unei societăți care se ocupă cu comercializarea fierului vechi, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de poliție, dar și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean Constanța, care l-a transportat pe paznic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru evaluare și investigații medicale de specialitate.

Bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis cu hemoragie subdurală, și, deși a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale de urgență, aceasta a murit, luni dimineață, în urma rănilor. Anchetatorii spun că paznicului i-a fost furat autoturismul, un Ford Fiesta de culoare argintie, dar până în prezent acesta nu a fost găsit.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/constanta-principalul-suspect-in-cazul-paznicului-omorat-in-bataie-arestat-preventiv-32621.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/constanta-principalul-suspect-in-cazul-paznicului-omorat-in-bataie-arestat-preventiv-32621-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv