Autor:
Daniel Teodoreanu
|
luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii
| 46 Vizualizari

<!–

–>

Eugen Bejinariu

Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz favorabil pentru începerea urmării penale în cazul lui Eugen Bejinariu.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut la începutul săptămânii aviz de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală a deputatului PSD Eugen Bejinariu, în dosarul „Microsoft 2″, iar luni la prânz, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat aviz favorabil acestei cereri.

Urmează votul în plen programat la ora 16:00, dar şansele ca şedinţa de plen să se poată desfăşura în cvorum de lucru sunt minime, având în vedere că deputaţii sunt în campanie electorală.

Bejinariu a fost suspectat de abuz în serviciu după ce în perioada 2003-2004, când era ministru pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, a iniţiat şi a susţinut hotărârile de Guvern privind licenţele Microsoft pentru şcoli.

În acest caz, PNL a solicitat demisia din Parlament a lui Bejinariu, susţinând că PSD intenţionează să blocheze prin absenţă votul din Camera Deputaţilor, potrivit news.ro.

Liberalii au mai acuzat că după votul din 11 decembrie, social-democraţii vor face tot ce pot pentru “a pune pe butuci” orice structură de Parchet care instrumentează dosare de corupţie.

. “Atragem atenţia că doar PSD-ALDE poate asigura cvorumul de şedintă, întrucât deţin majoritatea parlamentară necesară, motiv pentru care trebuie să îşi asume dacă îndeplineşte condiţiile necesare pentru un vot regulamentar sau dacă va scăpa de justiţie încă un PSD-ist”, s-a arătat într-un comunicat remis de PNL.

Tag-uri:
eugen bejinariu, eugen bejinariu dna, eugen bejinariu microsoft, microsoft, dosarul microsoft, camera deputatilor, comisie juridica camera deputatilor

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor a dat AVIZ FAVORABIL pentru începerea URMĂRIRII PENALE în cazul lui Eugen Bejinariu.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/eugen-bejinariu-465x390-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/eugen-bejinariu-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialEvenimente
Autor: Daniel Teodoreanu | luni, 28 noiembrie 2016 | 0 Comentarii | 46 Vizualizari <!-- --> Eugen Bejinariu Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor...

Preluat de la EVZ