loading…

Cel puțin șapte persoane au fost spitalizate în urma unui atac armat comis astăzi în campusul unei universități din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană.

Incidentul armat a avut loc în campusul Universității de Stat din Ohio. Conform Departamentului pompierilor din Columbus, cel puțin șapte persoane au fost rănite, iar autorul atacului este în libertate, scrie Mediafax.

Conducerea Universității de Stat din Ohio a lansat o alertă de atac armat, precizând că un individ care are o armă automată este în campus, în zona Watts Hall, unde se află Facultatea de Inginerie.

UPDATE. Cel puțin nouă persoane au fost spitalizate în urma unui atac armat comis luni în campusul unei universități din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană.

Cel puțin un suspect a fost împușcat de poliție, iar doi au fost arestați în urma atacului armat comis luni în campusul Universității de Stat din Ohio, relatează CBS News.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cel-putin-sapte-raniti-intr-un-atac-armat-comis-intr-un-campus-universitar-din-sua-32607.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/cel-putin-sapte-raniti-intr-un-atac-armat-comis-intr-un-campus-universitar-din-sua-32607-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv