loading…

Anchetă a Poliției Vaslui și a reprezentanților Protecției Copilului, după ce un bebeluș de 14 zile din Murgeni, jud. Vaslui, a ajuns în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, cu dublă fractură craniană.

Potrivit reprezentanților Protecției Copilului, medicii ieșeni suspectează că bebelușul a fost agresat de mama minoră, motiv pentru care au sesizat instituțiile abilitate ale statului.

“Noi am primit o sesizare în acest sens și vom demara o anchetă împreună cu poliția. După efectuarea anchetei sociale vom putea să ne pronunțăm și vom vedea dacă se impune instituirea unor măsuri sociale”, a declarat luni, pentru Mediafax, Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt la DGASPC Vaslui.

Bebelușul a ajuns inițial la Compartimentul de Primiri Urgențe Bârlad cu ambulanța și a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial. Medicii bârlădeni au decis să-l transfere la o clinică din Iași, starea sa fiind critică.

Medicii au anunțat și Poliția, existând suspiciuni că bebelușul ar fi fost lovit în repetate rânduri. Cu toate acestea, mama copilui neagă acuzațiile și susține că bebelușul ar fi căzut dintr-un leagăn improvizat.

“Este un caz foarte grav si am făcut documetație pentru o anchetă socială. Copilul are 14 zile, mama e minoră, din județul Vaslui, și nu se știu circumstanțele producerii accidentului. Mama a refuzat să dea detalii cu privire la acest lucru și de aceea e bine să se facă anchetă. Copilul a fost transferat cu fractură craniană gravă la Spitalul de Neurochirurgie”, a declarat dr. Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii “Sfânta Maria” din Iași.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bebelus-de-14-zile-este-in-stare-critica-dupa-ce-ar-fi-fost-batut-de-mama-minora-32618.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/11/bebelus-de-14-zile-este-in-stare-critica-dupa-ce-ar-fi-fost-batut-de-mama-minora-32618-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv